Kiekkokoulu

Info

Suomen jääkiekkoliiton ja Loviisan jääkiekkoklubi Ry:n leijonakiekkokoulu pyörähtää jälleen käyntiin. 

Kiekkokoulu TIISTAISIN klo 18:00-19:00 ja LAUANTAISIN klo 10:45-11:45 Loviisan jäähallissa.

Ilmoittaudu paikanpäällä jäähallilla tai tämän lomakkeen kautta.

Leijona-kiekkokoulu on maksuton.

Lisätietoa: Herbert Stålström   0440 555 850

Suomen suurin leijonajoukkue

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat kiekkokoululaiset innolla mukaan, sekä tytöt että pojat, jotka kuuluvat ikäluokkaan 2015 ja sen jälkeen syntyneet. Myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita.

Leijona-kiekkokoulu on Suomen suurin leijonajoukkue. Kiekkokoulu on jääkiekkoliiton valtakunnallinen tuote, jonka tavoitteena on luoda laadukas malli seuroille kiekko- ja luistelukoulujen toteuttamiseksi.

Ljk:n Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääasiassa alle 9 -vuotiaille tytöille ja pojille, nuorimmat osallistujat Loviisassa ovat olleet 3-vuotiaita.

Kiekkokoulu on suunniteltu kestämään yhden lapsen osalta jopa kolme vuotta, mutta usein oman ikäisten joukkueeseen siirrytään jo kesken kiekkokoulun tai yhden kauden kiekkokoulun jälkeen. Tavoitteena on näin helpottaa lasten siirtymistä jääkiekkoharrastuksen pariin ja alentaa kynnystä liittyä mukaan seuratoimintaan.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Jokaiselle pelaajalle annetaan Leijona-harjoituspaita. Minimivarustus päälle eli kypärä ritilällä, kaulasuoja ja luistimet. Seuralta löytyy pieniä käytettyjä varusteita kokeiltavaksi.

Pelaajalla tulee olla seurapelipassin mukana ostettu vakuutus tai oma vakuutus.

* 3€ Seurapelipassi, sisältää vakuutuksen: https://info.suomisport.fi/

Kiekkokoulun kalenteri